Free delivery and exchange within Sweden

5 julklapps tips

Maja Roos

Postades den december 10 2020

5 julklapps tips
Julen är ju runt hörnet och julklappar är ju alltid lika svårt varje år. Jag gillar inte att handla något för sakens skull. Högst upp på allas önskelista i år är att vi slipper Covid-19 samt en miljon andra hemska saker som händer i vårt samhälle.  Å andra sidan så måste vi leva på läget till trots och göra det bästa av vår situation och tänka på vad man kan göra för andra. Vad jag har valt att göra skriver jag om i ett annat inlägg. Nu tänkte jag tipsa lite hur jag tänkt till närmaste familj och barn..
1. Till min man brukar de bli antigen strumpor, nya skjortor eller något liknade. Tråkigt jag vet, men hans garderob är skriande tom. Han är den enda vuxna jag känner till som faktiskt bokstavligen sliter ut sina kläder. Totalt antal plagg som är inköpta efter 2010 är max 10 stycken. Det är positivt då våra gardrobesutrymmen inte är jämlika. Men i år har jag även tänkt att ge någon upplevelse. De lutar mot en natt på nya Ellery beach house hotell som ligger längst ut på Lidingö. Sett så många bilder därifrån och det ser magiskt fint ut. Älskar den där 60-tals inredningen dem har inrett med. Måste kännas som om man är med i serien Mad Men kan jag tänka mig. Kolla liksom bilderna!! Har ni varit där? Denna present passar ju till sin partner, vännina, barn, mamma eller vem som helst. Tror alla skulle uppskatta ett litet miljöombyte. Jag har även sett att dem ofta har erbjudanden med tre rätters middagar plus en natt så det är tips tips! Ni kan kolla in Ellery här!

 

2. Julklapps tips till dig själv eller till någon som har mycket kläder är ju en steamer. Det kan vara det bästa verktyget att ha hemma helt ärligt. Så mycket smidigare än att att ta fram strykjärnet och strykbrädan. Vända på plaggen hela tiden och krångla. Med en steamer kan du bara snabbt dra framåt och tillbaka på plagget ett par gånger och det klart. Det är en perfekt present till den som kanske inte unnar sig själv en sån "lyxig" sak. Prislappen säger inte alltid hur kvalitet är så jag skulle gå mer på rekommendationer.
3. Julklapps tips tre är en städning. Med andra ord att man står för en städning hem till hen. Vi gjorde det förra året till dem som jag visste jobbade mycket och aldrig han städa. Det blev en otroligt uppskattad present. 
4. Tidningsprenumeration. Läser folk tidningar längre? Allt är ju digitalt och då finns ju såklart READLY som är en Spotify fast med tidningar. Jag har prenumererat ganska länge eftersom jag gärna läser RED och Living ect som är svåra att hitta i butik. Men hur glad skulle jag inte bli av ett halvårs premie av Damernas värld eller Elle decoration. Det är ju en helt annan känsla att bläddra i en tidning. Till minsta blir det Bamseprenumeration, mannen får Åsa-Nisse och tjejerna en modetidning som tex Style By.
5. En klassisk sidenblus från mig själv. Nej, skämt och sido men det är alltid en bra investering att satsa på antingen något i kashmir eller i siden i en klassik modell som håller från säsong till säsong. Det är ett säkert kort och samtidigt stödja en mindre fristående butik. Passar perfekt till svärmor, mamma, vänninan eller att önska sig själv. 

 Catie sidenblus, 899:-

Valetta sidenblus, 999:-

Ni hittar hela ny kollektionen direkt här: Senaste vackra sidenkollektionen

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar