Free delivery and exchange within Sweden

AW23

Maja Roos

Postades den januari 20 2023

AW23
Under februari månad visar vi våra återförsäljare kommande höstkollektion. 
Kommande säsong visar vi en dubbelt så stor kollektion i vår underbara siden och viskos kvalité och flera handritade unika print i härliga färger. Att addera fler print har vuxit fram allt eftersom kunderna letar mer unika plagg. Det är viktigt för mig att våra print har många färger i sig utan att för den delen bli för mycket. Har printer många färger så blir det enklare att kunna match med andra plagg man redan har i garderoben. Alla färger i mönsterbilden lyfter varandra så mycket bättre om om man stylar med en färg som finns i printet istället för att sätta till en svart byxa eller jeans.
Vi har två leveransperioder och färgskalan i augusti leveransen går i cream, dark blue och en smoky pink. Samtidigt levereras även ett paisley print som går i samma toner på en varmgrå botten Leverans två blir mer mörka färger och mer festkänsla.  Här finns vårt green dot print som går i många gröna toner och även har lite stänk av rosa i samt ett lite galnare print som heter star print. I andra leveransen kommer de enfärgade plaggen i bottle green, peacock, magenta och burgundy. 
De flesta inköpare träffar vi live i vårt showroom på Fridhemsplan under modeveckan. Det är roliga dagar och intressant att träffa så många företagare. Alla har sin historia och sitt sätt att driva företag och det finns ingen mall. En del har framgång med live shopping medan andra väljer att fokusera på det fysiska mötet. Den gemensamma nämnaren för alla i modebranschen är hårt arbete och passion. 

 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar