Free delivery and exchange within Sweden

En vecka i Kroatien

Maja Roos

Postades den oktober 26 2021

En vecka i Kroatien

Efter en regnig och grå augusti månad kände vi, jag och min man, att det vore lyxigt att få en paus i vardagen och samla lite extra energi inför vintern. Efter en hel del surfande på sista minuten resor så bokade vi till slut en resa. Det blev en vecka till ön Brac i Kroatien i början av oktober!

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Kroatien och att få åka iväg så här under hösten kändes riktigt lyxigt. Pandemin gjorde sig fortfarande påmind och självklart var det ansiktsmask som gällde under hela flygresan och i alla offentliga utrymmen. Men det var långt ifrån alla som följde dom reglerna.. Hursomhelst så kändes det efter dubbla doser vaccin ganska säkert att resa igen. Men om det verkligen är så eller inte låter jag vara osagt.
 Kroatien

Självklart passade jag även på att använda och fota lite sidenplagg i det vackra ljuset som Kroatien bjöd på. Ljuset är ju något man verkligen saknar hemma i Sverige under årets mörka månader, både för egen del men också när man ska ta produktbilder.

Piper sidenblus

Höstens snygga Piper sidenskjorta i guldbrunt gjorde sig fint även i solen. 

Kommer till våren

Kommande kollektion

På bilderna ser ni även några sneakpeaks på plagg som kommer till våren. Som exempelvis Miranda sidenblus i en ny härlig röd färg. Det är svårt att inte längta dit redan..

Kroatien visade sig vara ett perfekt resmål med barn! Jag kommer säkert att resa hit igen i framtiden, men då kommer jag nog att satsa på att åka under en mer solsäker månad. Den här gången hade vi tyvärr endast tre dagar med fint väder och även då var det för kallt för att bada till och med för lilla Milton. Men doppa oss var vi ju tvungna att göra ändå, är det semester så är det.

Dopp i det blå

Må så gott, Maja

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar