Free delivery and exchange within Sweden

Hello Shoes

Maja Roos

Postades den augusti 19 2020

Hello Shoes
Just nu har jag börjat bli galet intresserad i skor igen. Mina fötter är väldigt slitna efter ha stått på hårt betonggolv i 11 år efter butiken så därför behöver tyvärr mest använda sneakers, men ibland lyxar jag till det med ett par klackar. Jag skulle verkligen vilja investera i några fina vita klackar då det är så enkelt att matcha till outfiten. Har ni koll på några fina vita skor? Klackar eller sandaler. Vill bara ha ett go-to par och med en av mina fina sidenblusar så kan en outfit kännas dressad även till ett par jeans.  En sak jag alltid försöker undvika är svarta byxor.  Jag vet det är ett säker kort men det drar alltid ner färgerna som man har till. Hellre använder jag plagg som går ton i ton eller bryter av helt med en annan färg. Får väl åka in en sväng till stan någon dag efter jobbet för att hitta min nya kärlek. 
Xx Maja 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar