Free delivery and exchange within Sweden

Hemma hos mig

Maja Roos

Postades den december 03 2021

Hemma hos mig

Vi har bott i vårt hus i över 10 år och det är först nu jag känner att jag verkligen börjat bo in mig ordentligt. Det tar både tid och energi att fundera och framför allt fixa med inredning. Med småbarn och eget företag så har tiden inte riktigt funnits tidigare.

Vårt hus byggdes året innan vi flyttade in och även om jag inte gillade alla vita väggar så kändes det fel att börja ändra något som var helt nytt och fräscht. Huset har ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning och just den öppna planlösningen har varit svår att få mysig utan att kännas rörig. Vardagsrum och kök har en stor gemensam yta och där har jag verkligen fått tona ner färgvalen.

Likaså var alla möbler som vi hade med oss från vårt förra hus för små. Bara att hitta en soffa i rätt storlek och prislapp tog mig 8 år.. Men tillslut så dök den här sammetssoffan i antracit upp på Room, som tidigare hade butik i Sickla bland annat. Stolarna får jag alltid frågor om när de syns på Instagram, dem är från Granit. Inte speciellt sköna men väldigt snygga! Pallen Ottoman är från Sika design och sidobordet med fot i vacker marmor och bordskiva i lackad stål är från det danska varumärket &tradition. På väggarna hänger Lukas Göthman och tavla från min svärfar Bertil Roos som är konstnär. Jag älskar den gröna väggfärgen tillsammans med de varma röda tonerna från tavlorna. 

 


Den stora matplatsen står alltid redo för många middagsgäster.  

Hallen, ett rum som länge varit i behov av att piffas upp..

Så nyligen målade jag om! Jag satsade på en riktigt grisrosa ton som bryter av de blåa inslagen fint.  

Här ser ni andra sidan av hallen, som ska bli vacker rosa den med! Mina familjemedlemmar har inte varit överförtjusta i färger Skulle vara intressant att veta vad ni tycker?  

 

 

 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar