Free delivery and exchange within Sweden

Höst i Spanien

Maja Roos

Postades den november 15 2022

Höst i Spanien
I våras tog min man chansen att få jobba med fotboll på Gibraltar. När vi insåg att det skulle bli långvarigt så valde jag och sonen att flytta efter och bo i Spanien. Det tråkiga är att vår yngsta tjej Julie som går sista året på gymnasiet inte är med oss här i Spanien och den delen har självklart varit tuff att hantera för oss alla. Men att få testa att bo i ett nytt land med underbart klimat är härligt. Sedan kommer hon att komma ner alla loven så det är jag tacksam för. 
Häromdagen fotade vi lite av höstens nyheter inne i centrala Marbella. En sak som man känner även om det är varmt så väljer jag att klä mig i lite dovare färger. Känns jättefel att ta på sig något från sommargarderoben trots att det är 27 grader ute. Sen är sidenkvalitet perfekt i varmt väder. 

En klänning som används flitigt här nere är Kenza. 
Merylin klänning är en repeat från förra hösten men nu i en vacker indigo blå. Enkel modell men har många detaljer som dubbelvikt parti fram som ger ett längre mer smickrande intryck, fint smock i ryggen och elastiskt resår i manschetten. Den här klänningen kommer jag att testa med vida jeans när det blir kyligare väder.
Underbart set som passar till alla tillfällen. Jag som annars gillar print, har helt fastnat för den monokroma looken. Att bära plagg i samma ton känns lyxigt och nytt för mig. Vad man än sätter till så sticker det ut. 

 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar