Free delivery and exchange within Sweden

MAJA ROOS event - Bubbel & Siden

Maja Roos

Postades den september 08 2020

MAJA ROOS event - Bubbel & Siden
Hejsan allihop!
Hoppas ni har haft en bra vecka hittills. I onsdags hade jag & Mollie ett MAJA ROOS event hemma hos mig med vänner och deras bekanta. Jag tycker att det alltid är lite speciellt och nervöst att ordna event men jag jobbar på att lämna min "comfort zone"oftare. Jag bjöd på snittar, småplock, vin och rosé. Det blev verkligen supertrevligt! Alla minglade runt & pratade med varandra. Man märkte att det var länge sedan folk hade setts så alla var pratglada. Jag brukar ha två stycken event per år där jag ger mina vänner & deras vänner en chans att samlas, umgås & shoppa från mina sidenkollektioner. Denna gång var vi 17 personer & det var många nya ansikten som kom och som jag fick lära känna vilket var kul. Jag började tjejkvällen med att slå i i glaset & berätta lite snabbt om mig, hur jag startade mitt eget varumärke och om min senaste kollektion. Det är alltid bra med lite extra inspiration & jag har märkt att många är väldigt nyfikna på att höra om hur produktionen och företaget ser ut från insidan. 
Ni kanske vet det men jag erbjuder vänner & kunder att jag kommer hem till dem, med senaste siden kollektionen från MAJA ROOS. Dem bjuder hem sina vänner & det blir en tjejkväll med "Bubbel & Siden". Jag har gjort det nu ett antal gånger & folk tycker verkligen att det är kul. Känner ni igen det som hette Tupperware party?  Lite så men jag visar sidenplagg som man får shoppa. 
Om ni skulle vara intresserade att jag kommer hem till er & ni bjuder ett antal vänninor hem på en tjejkväll, där jag kommer och visar upp lite kläder så får ni jättegärna skriva till mig på min mejl: Majaroos.official@gmail.com
Xx, Maja

Fler inlägg

1 kommentar

  • Marie Sandberg: September 09, 2020

    Stort Lycka till Maja!
    Det är du värd!

Lämna en kommentar