Free delivery and exchange within Sweden

Nya vinter kollektionen - eftertankar

Maja Roos

Postades den december 02 2020

Nya vinter kollektionen - eftertankar
Hej hej igen! 
Det var ett tag sedan ni hörde från mig på bloggen. Det beror mest på tidsbrist. Allt har bara varit så hektiskt just nu med barn som varit sjuk, jobbat med nya återförsäljare, ordrar från er och planerat för nästa år. Jag jobbar redan på sommarkollektionen och det är lite svårt måste jag säga att tänka så långt fram när man är kvar i detta mörka hål. Men även kul att jobba med mer roliga somriga färger.  Men har ju lite roliga nyheter som ni nog inte missar. Nämligen att jag släppte min nya sidenkollektion i söndags. Kort och gott är det en mer festkollektion till vinter och jul. Men även gjort plaggen så du kan ha dem till jobbet såsom fest. Med andra ord 24/7 plagg. Det kommer bli en annorlunda jul yes, men självklart kommer jag bära siden för att klä upp vardagen. 
På bilden ser ni mig i Poppy sidenblus. Jag älskar att bära den till jobbet. Den är också snygg både instoppad och löst utanpå byxor. Ni hittar den direkt här! Finns även i vackra färgen smaragdgrön här
Sen valde jag även att göra en mer detaljerad blus, Pasadena sidenblus. Den finns i svart, midnatts blå och plommon. Kika här för att se Pasadena.
Juste har även en liten fråga till er, vilken modell av alla jag har gjort är er favorit? Är det klassika sidenblusen Catie eller kanske nya sidenklänningen Paige? Min personliga favorit som jag är met stolt över är Petra blus. Skriv jätte gärna här nere. Vill så gärna veta! Rolig nyhet är även att det kommer 2 nya färger i Petra sidenblus i slutet på veckan! 
Kram Maja 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar