Free delivery and exchange within Sweden

Release event för nya kollektionen

Maja Roos

Postades den oktober 06 2020

Release event för nya kollektionen
Förra onsdagen hade jag release event för nya kollektionen hos butiken Alternativet Sickla där mina kläder ska finnas från och med nu. Det var super kul att det kom så många. Lokalen är nästan 600 kvm stor så det var inga problem att hålla säkert avstånd. Personalen på Alternativet Sickla berättade att det hade till och med kommit in flera kunder under dagen innan eventet och sagt hur taggade dem var på att se min nya kollektion live. Det gjorde gör mig helt mållös och gav mitt självförtroende den extra knuff jag behövde inför kvällen. 
Först när alla hade kommit hade jag en lite presentation om hur och varför varumärket startade, sedan gick jag igenom alla styles. Det var många som shoppade flera plagg och outfits trots att kollektionen är relativt liten. En toppen kväll med andra ord. Det absolut roligaste var att få träffa tidigare kunder från Aubergine tiden. Vi hade så mycket att ta igen och prata om och vissa kunder saknar jag verkligen. Det är även skönt att jag börjar bli van med att ha event och vara i centrum osv. Hade väldigt svårt för sånt när jag startade för 8 år sedan.  Vadå ska jag prata? Kommer det komma någon? Kommer någon att uppskatta min design? Men det roliga är att jag ofta känner mig mer uppskattad på jobbet än hemma där man oftast tas för givet, som många mammor lätt görs.
Hoppas ni får en trevlig kväll, 
Maja 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar