Free delivery and exchange within Sweden

Snart landar SS23!

Maja Roos

Postades den mars 14 2023

Snart landar SS23!

Tankar bakom kollektionen

När jag började skissa på kommande kollektion var vi fortfarande inne Covid perioden och kriget i Ukraina hade precis brutit ut. Därför kände jag att behovet av hopp och positiva vibbar blev utgångspunkten. Jag räddar inte liv på dagarna utan mitt arbete handlar om färg och form men samtidigt hänger allt ihop mer än vi tror. Och även om vi fortfarande är inne i en mörk period av fortsatt krig, inflation och oroligheter så behöver vi även leva här och nu. Jag hoppas att kommande kollektion ger lite hopp och inspiration i mörket.

Den 26 mars lanserar vi SS23 och jag har valt att ta fram de mest somriga och glada tygtrycken man kan tänka sig, inspirerade av ringblommor och syrener. Nu när jag bor här i Spanien så känns det som en extra påminnelse om hur fantastiskt våren är hemma i Sverige! V hoppas verkligen att snökaoset där hemma är över för i år!

Vår kvalitet

I snart 10 år har vi valt att göra plagg i siden och viskosmix. Den är fantastisk härlig att ha mot huden och ger alla färger en mer intensiv ton. Dessutom är den lättskött och funkar att tvätta på 30 grader i maskin. Kommande plagg består uteslutande av sidenmix. 

Vilka färger ska man satsa på i vår?

En stor färg i vår från alla modeföretag kommer vara fuchsia som jag älskar verkligen. Andra färger är varianter av blått och grönt samt en puder rosa ton som är lite motpool till alla starka färger. Fuchsia, klarblått och klöver grönt är noga valda för att var smickrande färger att bära för de flesta av oss trots att de är intensiva. Särskilt den gröna är supersnygg på nästan alla. 

Nu har vi jobbat intensivt här med att fotografera hela samlade vårkollektionen,  fler bilder kommer i om kort. Vi har också packat och förberett alla leveranser ut till butiker i hela Sverige och leveranserna börjar dimpa ner runtom i landet inom kort. Håll utkik i butikerna och naturligtvis här på hemsidan för att inte missa vårens första släpp. 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar