Free delivery and exchange within Sweden

Sneakpeak AW22

Maja Roos

Postades den januari 28 2022

sidenkollektion

Ungefär samtidigt som fabriken börjar bli klar med att sy upp och infärga vårens sidenplagg så är det äntligen dags att börja visa höstkollektionen för vara fina inköpare och butiksägare. Än så länge har Ulrika på Gadd agenturer träffat ett par kunder men kollektion och speciellt färgerna i har fått väldigt positiv respons. Stora modeveckan när de flesta kunder kommer till showroom är om en vecka. Självklart kommer jag att vara på plats och träffa kunder och lyssna på feedback och höra hur handeln i just deras butik har varit tidigare säsong. 
Sidenblus och sidenbyxor i kanel

Det här kittet i kanel är fint tillsammans. Att styla plagg ton i ton var länge en favorit för mig men att bära plagg i precis samma färg och få en monokrom look är intressantare. 

Nedan är Mollie blus som var med i höstas men kommer nu i tre nya färger som ljusbeige, kanel och indigo. 

sidenblus beige

sidenblus kanel

Sidenbyxorna i pyjamasmodell är nog det bästa plagget i kollektionen till festen. Nedan är i paisley mönster men dessa kommer även i kanel och såklart svart. 

byxor I paisley mönster

Den här blusen är en omgjord variant från en modell som var med för flera säsonger sedan. Bröstfickorna har tagits bort och ny knapp i brons har uppdaterat den här modellen.

sidenblus med knappar

kaktusgrön knytklänning

deco mönster valetta

Hela kollektion består av 30 olika styles och färgskalan går i kanel, beige, indigo och kaktusgrönt. Kollektionen innehåller förutom byxor en slip in kjol som slutar precis nedanför knäna och två mönster. Vår signaturblus Valetta verkar bara bli mer populär. Därför kommer den i fler färger än någonsin, totalt 7 färger. 

 

 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar