Free delivery and exchange within Sweden

Er önskan

Maja Roos

Postades den oktober 19 2020

Er önskan
I onsdags hade vi en Q&A på vårt Instagramkonto för att vi vill veta mer om er. Frågorna var allt ifrån vad vill ni se mer av på bloggen till vilka tre ord tänker du på när du tänker på MAJA ROOS. Det var så kul att många svarade. Många svar var även oväntade men positiva. På frågan på vad ni vill se mer på bloggen hade 75% röstat "Mode & Jobb". Självklart delar jag gärna med mig av mer jobb, hur icke-exklusivt det än är, vilket många inte tror. När jag hade min butik Aubergine under 11 år pendlade jag som de flesta stockholmarna från Ekerö 1,5 timme till Sickla varje dag och sen hem igen 1,5 timme. Om inte 2 timmar för köerna till Ekerö är helt sjuka. När jag åkte så långt och stod i butiken 6 dagar i veckan fixade jag mig varje morgon. Klädde mig från topp till tå och sminkade mig. Nu är det lite andra bullar. Det är en sån himla befrielse att gå från att aldrig vara hemma till att mestadels jobba och ha nära hem. Många känner nog igen sig i att när man jobbar hemma är man ingen snygging. Jag försöker alltid börja morgonen med en promenad efter att jag lämnat lillkillen eller ett pass yoga på gymmet.  Till en början var jag för stressad men nu ger jag mig själv den tiden.  Träning och naturen är viktiga energikällor för mig och hjälper mig att må bra och inte oroa mig för precis allt som jag har en tendens att göra.  Men när jag drar igång jobbet och inte har möten inbokade är det allra viktigaste kriteriet att det är sköna plagg men jag känner mig klädd.  Nederdelen blir oftast dem mjukaste jeansen jag äger tillsammans med en sidenblus.  Samtidigt så har jag möten och ska besöka återförsäljare så klär jag nu mer än gärna upp mig och sätter på läppstiftet bara för att jag har chansen.
Xx Maja

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar