Free delivery and exchange within Sweden

Välkommen

Maja Roos

Postades den augusti 14 2019

Välkommen
 
Mitt namn är Maja Roos och jag driver butiken Aubergine i Sickla samt varumärket MAJA ROOS.  Planen med den här bloggen är inte helt hugget i sten men viljan av att ha en blogg har funnits ganska länge, eller närmare i 10 år.  Kanske är det så att nu äntligen när jag kommer till skott att bli med blogg så läser ingen bloggar längre.  Då får det vara så.  Min uppfattning är att 99% av alla bloggar skriver människor helt och hållet för sin egen skull och så även jag.  Den övriga procenten gör det endast för att tjäna pengar.
Hursomhelst, eftersom jag jobbar i modebranschen så hoppas jag kunna bjuda på lite inside på hur inköp, produktion, design, försäljning osv går till.  Vore så kul om jag kunde inspirera eller tipsa.
Vidare är min familj en väldigt viktig del av mitt liv så jag är rädd för att det kan bli en del sötisbilder men jag ska försöka begränsa mig så gott det går.  Mina man och våra tre barn ger mig mer kärlek än jag trodde fanns men även mer huvudbry(2 tonårstjejer), tvätt och matproduktion. Mitt fotobibliotek på vår 2-årliga kille Milton är dock gigantiskt så jag lovar inget:) Åter igen, varmt välkommen hit. Maja
 
 

Fler inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar